SOFTWARE MADE WITH BRAIN

01

SOFTWARE A MIDA

COM UN GUA. Software fet segons les teves necessitats i especificacions, amb només les funcions que necessites i sense complicacions. No passis pel mal tràngol diari d’adaptar-te a una solució que no et funciona, sinó tot el contrari: fes que ella s’adapti a tu perquè et posi la feina més fàcil i puguis preocupar-te del que saps fer.

Les solucions de software a mida de Brain van des d’una pàgina web, passant per plataformes d’emissió audiovisual en línia, fins a programacions que integren diferents formats, connectant-los per automatitzar processos. Recollim les teves necessitats, creem l’arquitectura del software perquè la teva experiència d’usuari sigui plena (ux), això ho aconseguim creant interfaces atractives, funcionals i fàcils d’utilitzar (ui).

Webs a mida / Sistemes de reserva / E-commerce a mida / APPs / Gestions d’equips i de producte / CRM / Què necessites? Ho programem.

Digitalitzem la teva empresa i automatitzem funcions.

02

STREAMING

MOSTRA CONTINGUT AL MÓN. Cada vegada les capacitats de connexió online són més necessàries, ja sigui per la necessitat de compartir material audiovisual en obert, en plataformes privades o reunir-se a distància. A més, moltes empreses s’estan beneficiant d’aquestes accions gràcies a la seva monetització. 

Som especialistes en sistemes d’streaming: ens encarreguem de suplir-te i instal·lar-te l’equipament necessari (càmeres, routers, cablejat, suports, etc.), de donar-te el sistema d’emissió amb característiques d’última generació (servidors dedicats, connexions amb gran amplada de banda, etc.), fins a les plataformes online on compartir els teus continguts (emissions a YouTube, o bé amb una OTT feta a mida on emetre tant per obert com per tancat, etc.). A més, també comptem amb eines de control remot i d’automatitzacions de les emissions.

Càmeres / Suports / Instal·lacions / Plataformes online OTT / Seguiment i realització d’emissions / Servidors dedicats / Sistemes de retransmissió de gran amplada de banda / etc.

Captura, comparteix i monetitza contingut audiovisual.

03

Aplicacions tecnològiques

COMUNICACIÓ ÉS TECNOLOGIA. Les aplicacions tecnològiques estan completament integrades en la nostra vida, tant, que les portem a sobre allà on anem, tot el dia. I cada vegada va a més. La seva bona utilització ens permet fer accions i aconseguir resultats mai vistos.

Les aplicacions tecnològiques van des d’eines internes de gestió i comunicació de la mateixa empresa, fins a mitjans per relacionar-nos amb el nostre públic. Les primeres es basen sobretot en la gestió dels fluxos d’informació i la millora de les funcionalitats del sistema (com reduir temps d’execució, permetre compartir la informació transversalment, per exemple). La segona, per oferir millors serveis al client i segons les seves preferències (com sistemes de venda directa).

Web / Intranet / Sistema de Reserves / Ecommerce / Serveis d’e-mail Professionals / Seguretat /  Servidors web a mida / Newsletters / APPs / etc.

Desenvolupem les tecnologies digitals necessàries.

04

PRODUCTES A BAIX COST

PRODUCTES PRE-DESENVOLUPATS. Aprofitem tot el coneixement i experiència en el desenvolupament de productes a mida per crear aplicacions amb millors funcionalitats. Tant si hi ha alternatives al mercat, com si no, t’oferim software a punt per ser posat en funcionament que només cal personalitzar per la teva empresa.

En aquelles situacions en les quals no et pots permetre fer una gran inversió en un producte i fer-lo totalment a mida, t’oferim solucions adaptables, amb alts nivells de funcionalitat i molt senzills de fer servir. Quan detectem una necessitat important al mercat que no es supleix, o no es fa adequadament, dissenyem, programem i posem en funcionament software de baix cost que sigui viable i rendible per tu.

Carta Variada (cartes online amb QR per restaurants) / Sistemes de reserves (per establiments amb gestió de reserves automàtica) / OTT streaming (plataforma online de retransmissió) / etc.

Aplicacions personalitzables ja preparades per posar en funcionament.